onsdag 26. juli 2017

Fra 25.09.2014 

Idag er jeg litt sint på hele systemet. Sint og mistenksom.
Hvorfor har ikke alle tilgang på rent drikkevann?
Hvorfor tar man penger for vann?
Har noen fortalt deg at det er en begrenset ressurs? Det er det ikke! Se på alt vi skaper, vi reiser til månen for guds skyld, tror du ikke det er mulig å rense havvannet slik at det er mulig å drikke det?????
Start å tenke selv, ikke tro på alt du hører!
Det er helt tåpelig at penger er så utrolig viktig at folk er villig til hva som helst for å få det! At det å ha overflod av penger er viktigere enn hvordan våre medmennesker, og vi selv, har det!
Det er helt på trynet. Det hører ikke hjemme noen sted. Og jeg kan nesten ikke tro på at de som fører livet sitt på den måten, er bevisst og våken!
Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør??

Og i trøblete områder, istedet for å sende inn soldater med våpen, burde de sende inn motivasjonspsykologer, positive, kjærlige, mennesker, sosiologer og sosialantropologer, sykepleiere, healere, osvosv. DET ville med større sannsynlighet skapt ro, trygghet og glede. FRED.
For det er jo det vi ønsker, eller???

Det ville kanskje ikke vært perfekt, men er væpnede soldater og krig så mye bedre????? (Imponerende god idé, bravo mennesker! Gratulerer ....)
Er det ikke verdt et forsøk? Har vi prøvd alt vi kan for å skape fred og harmoni?
Så mange bra folk det er her i verden, så må vi nå ha bedre løsninger enn som så! Vær litt kreative! Positive! Kjærlige!
Hva med å kidnappe barnesoldater og terrorister ++ og sende dem på kjærlighetsleir?? Dagen lang ha fullt av storskjermer på veggene hvor de viser videoer av kjærlighet, av klemmer, av mødre og fedre som elsker barna sine, av trygghet, av vennskap, lek og latter. Det skal surre rundt på skjermene døgnet rundt. Og alle skal få komplimenter hele tiden. De skal se kjærlighet blant personalet, og kanskje vil de etterhvert ta imot kjærlighet også, og starte å gi. Det kan arrangeres leker, samtaler, latterstund, klemmestund, hva enn du vil, så lenge det er kjærlighet og fint, og positivt. Har vi prøvd det før? Hvorfor ikke prøve? Er det ikke verdt det?? Det er foresten ikke bare barnesoldater og terrorister som burde være på slike steder. Også barn som har vokst opp i utrygge hjem, hvor foreldrene ikke visste hvordan de skulle gi dem nok kjærlighet.


Og det er så mange som har kommet med helt geniale ideer til miljøvennlig energi, men de blir kjøpt opp, truet, oversett, alt for at det ikke skal nå ut! 

Det er helt på trynet!!! Hvorfor?? Pga av penger? Kontroll? Makt? Det er det latterligste jeg hører. De er pissredde. Fy flate.

Er DET viktigere enn at alle kan ha det bra, og leve på en ren og vakker jord?

IDIOTI. Stakkars folk, hvordan har de fått så mye makt??


Det er så mange mennesker med så mange gode ideer og forslag! Så utrolig mange flinke, kreative, geniale mennesker! Gi dem midler, gi dem tillit, la dem få slippe til! Hvorfor blir de stoppet? Oversett? Hvorfor blir de ikke hørt, hvorfor får de ikke den hjelpen de trenger? Vil vi ikke ha et enda bedre samfunn? Hva Er det for noe?

Paradis burde være mulig. Så lenge vi slipper opp behovet for makt og kontroll, og fjerner ordet penger.


 Det er en sjangs verdt å ta spør du meg.


En verden uten penger, der de som kan styre fly og elsker det, flyr oss dit vi vil. Og vi maser ikke, tid er ikke viktig. En verden der de som er flinke med elektronikk, styrer med det, gratis. Musikere spiller musikk. De som elsker å dyrke får gjøre det, og de får den støtten de trenger. De som elsker å kjøre, frakter maten. De som sender ut strøm, og holder orden på de prosessene gjør det gratis, fordi de liker jobben sin. Alle gjør det de er god på og det de elsker å jobbe med. Stress forsvinner, sykdommer forsvinner som følge av det. Folk jobber ikke lengre for å få penger, fordi de nå uansett får alt de trenger uten å ha penger. Da jobber de kanskje ikke så mye lengre, og de er iallefall ikke irritable når de kommer hjem fra jobb. Da har de bedre tid til familie og venner, og forholdene blir bedre. Folk oser av kjærlighet. Det er mulig. 


Kanskje slipper de som "ikke passer inn", å isolere seg i leilighetene sine. Det skjer i dette vakre landet vårt. Og mange andre steder. Kanskje disse kunne kommet ut, fått gratis mat, fått hjelp, sluppet å være redde. Blomstret opp, sagt ifra at: Hei, jeg har noe jeg kan bidra med! og så fått lov til å gjøre det, gratis, når de ville, hvordan de ville. Gitt noe og fått noe. Og er det noen som ikke har noe de kan gjøre, så er det greit. de skal likevel få, her på jorda er det overflod. HELT sant. det er nok til alle! Og vi er så globaliserte at vi kan dele på godene, vi kan frakte det inn til de områdene som ikke har så mye jord å dyrke i, eller andre ting de trenger. Vi hjelper hverandre. hovedspørsmålet er ikke lengre: Hvordan kan jeg tjene mest mulig på det? Vi vil at alle skal ha det best mulig. Er det ikke fantastisk?Jeg tror på godheten i menneskene. Hvis man gir dem en sjangs, og lar dem få vise det. Hvis vi ikke forventer det av dem, vil vi aldri få se det.
Forventer vi at mennesker oppfører seg som ondskapsfulle, egoistiske vesner, så snart man slipper opp kontrollen, fjerner begrensningsmidler som penger og regler - så vil de mest sannsynlig gjøre det også.


Forvent det gode, så er det mye større sannsynlighet for at det skjer.

Noe sånt ville kanskje ikke vært mulig tidligere(eller?), jeg vet at vi er dyr med innstinkter, men vi har endret oss mye, utviklet oss. Og livet slik som det har vært, har kanskje vært nødvendig, det var nødvendig for å komme dit vi er idag, men jeg tror vi er klare for å gå videre nå.


Folk sier at sånne som meg er naive og lever i en rosa sky? Hva er de da, som tror på penger??

Som lever etter penger? DET er Iallefall en rosa sky og en illusjon. Man må da kunne innse det. Banker som låner ut penger som ikke eksisterer? Penger, lapper som bare kommer ut av en maskin. Flyter rundt på markedet. Tall på en konto. Et lite klikk kan endre det tallet, tror du ikke det har skjedd flere steder? Og hva så?? Penger er uhåndgripelig, og burde være unødvendig. Det er som en barbieverden. Hvem var det som fant opp det merkelige konseptet? Bytter penger, mot arbeidskraft, og tid. Hele det systemet der burde være fjernet.


Jeg skjønner hvordan ting er nå, jeg benekter det ikke. Men det finnes mer enn de fleste hører om. Det finnes mer enn det som snakkes mest om. Det finnes mer enn det de fleste tror.


Og endringer er vell kanskje ikke gjort på en dag. Og jeg vet ikke helt hvor jeg selv skal starte engang.

Men det er deilig å rote litt opp i slike tanker.

Man skulle jo tro at alle ville det beste for alle. Noe annet ville vært merkelig. Men det er mye merkelig her i verden, mye jeg ikke forstår.


Enten er det noen andre som må våkne opp, eller så er det jeg som må våkne opp å skjønne at alt faktisk er fint og bra.

Hvis det ikke er fint og bra, så godtar jeg det ikke. Jeg nekter å leve i et slikt system,  etter et slikt system. Bidra til at et slikt system skal fortsette. Det har jeg rett og slett ikke lyst til i det hele tatt. Jeg kan hjelpe til og bidra, men da skal det være for å støtte en verden som er god for oss alle.
Man skal ikke være så fornuftige hele tiden, se på fortid, bruke statistikker og stole blindt på all forskning. Så konservative og trygge, gjøre ting slik man alltid har gjort det. Leve etter hvordan ting fungerer nå. Alt dette er kanskje ikke mulig NÅ, det går kanskje ikke slik ting er nå. men med endringer Kan det bli mulig! vi må tenke mer på den måten.


Våg å leve med hjertene, leve hjertelig! være positiv, ha håp, forestille seg en perfekt verden hvor alle er lykkelige! takk og pris for slike folk sier nå jeg!!! Fy faen hvis det bare skulle være slike folk som sitter å leser alle aviser og ser på alle nyheter, og mater seg selv på det de kaller elendighet. Da hadde ikke jeg orket å være her i allefall.  ikke bygg opp systemer som tjener på at folk ikke har det bra. Jeg priser meg lykkelig over alle de som tror på paradis, over alle som legger merke til bare det positive, over alle som tror på "det umulige".

Fyodor Dostoyevsky (1821 - 1881) Russian novelist. 
It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas.

Albert Einstein


I never came upon any of my discoveries through the process of rational thinking.

Kall


The heart holds answers the brain refuses to see.

Aristotle (from De motu animalium, 4th century B.C.)


The seat of the soul and the control of voluntary movement-in fact, of nervous functions in general,-are to be sought in the heart. The brain is an organ of minor importance.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar